Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden en de hagen knippen. Elke tuin van groot tot klein heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit kan eenmalig of periodiek onderhoud zijn, waarbij een onderhoudscontract wordt afgesloten. Eenmalig onderhoud volstaat indien voor een, belangrijk deel zelf u tuin kunt onderhoud. Periodiek onderhoud is maatwerk. In overleg wordt een onderhoudschema opgesteld dat volledig op uw wensen is afgestemd. 

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud heeft een aantal voordelen:

1. U heeft geen omkijken naar uw tuin.

2. Ook in een voor u drukke vermoeide periode bent u gegarandeerd van tuinonderhoud.

3. De te maken kosten zijn van te voren berekend.


Het onderhoud kan bestaan uit onkruid wieden, gras maaien, snoeien, bemesten, heraanplanting en niet te vergeten de winterbeurten. Bij de winterbeurt wordt het dode plantmateriaal opgeruimd en worden de bomen en heesters gesnoeid. Tevens wordt desgewenst de tuin voorzien van en laag organische mest, zoals compost en tuinturf. Voor periodiek onderhoud stellen wij in overleg met u een onderhoudscontract samen. Op basis hiervan wordt een offerte gemaakt.

 

Onderhoud bedrijfs- of kantoortuin

Naast het werk aan het particulieren tuinen werken wij ook voor bedrijven, scholen en verenigingen van eigenaren. Denkt u hierbij aan het onderhoud van gezamelijke tuinen en bedrijfsterreinen. Het is voor de uitstraling van uw bedrijf, school of vereniging belangrijk dat uw buitenruimte en verzorgd uitziet.

 

Wilt u meer weten over onderhoud voor uw tuin of tuinen?

Vraag vrijblijvend informatie aan door te bellen me: 078-6821163

U kunt uw vraag mailen naar: multigroenprojekenten@kpnplanet.nl of het contactformulier invullen, klik dan hier